Get fit for life

Tijdens de trainingen van 60 minuten wordt er aandacht besteed aan techniek, kracht, stabiliteit en explosiviteit. Hierbij wordt gericht getraind op alle spiergroepen en bewegingspatronen. Tijdens het uitvoeren van de bewegingen staat de kwaliteit van de beweging voorop.

Get fit for live

The movement

Foundation

Bootcamp

Voordelen

Betere conditie, meer krachtopbouw en vetverbranding.

Sporten in de buitenlucht wat veel gezondheidvoordelen heeft.

Trainen in kleine groepen zodat jij het maximale uit jezelf kan halen.

Training

Waarom bij The Movement

Tijdens de trainingen wordt er veel aandacht besteed aan techniek, kracht, stabiliteit en explosiviteit. Hierbij wordt gericht getraind op alle spiergroepen en bewegingspatronen. Tijdens het uitvoeren van de bewegingen staat de kwaliteit van bewegen voorop. Dankzij de kleine groep is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht zodat iedereen op eigen kunnen wordt uitgedaagd.

Personal training

Een op maat gemaakte training die uitdagend en afwisselend zal zijn. Met 1-1 coaching zal ik jou begeleiden, coachen en uitdagen zodat jij het maximale uit jezelf kan halen.

De training kan in de buitenlucht of bij jou thuis.

Groep

Bij The Movement geloven we erin dat trainen werkt wanneer je terug blijft komen, daarom kan een kleine groep met persoonlijke aandacht jou helpen om deze stap te maken en te integreren in jouw leven!

Tijden en locaties

De locaties van de trainingen zijn in Kampen en IJsselmuiden. Actuele locatie staat altijd in de app aangezien de locatie vanwege het weer kan wisselen.

Trainingsmomenten zijn:
Maandagavond, Woensdagavond en Vrijdagochtend.

De groepstraining biedt de ideale combinatie tussen ruimte voor maximale aandacht en het gezellig trainen met een groep.

Consistentie =The Key!!

Instagram

The movement

Reviews

Ervaring van anderen

How to

Boek een les

FAQ

Veelgestelde vragen

Lijken de trainingen op bootcamp?

De trainingen zijn net als bootcamp. Bij de trainingen van The Movement zijn we alleen meer gefocused op het opbouwen van kracht, mobiliteit en stabiliteit en door de intensiteit van de trainingen werken we ook aan de conditie. We zullen ivm de spullen niet grote afstanden rennen maar blijven altijd op dezelfde locatie.

Ik heb nog niet zoveel ervaring met krachttraining, is dit erg?

Bij de lessen van The Movement traint ieder op zijn eigen niveau. De eerste les zal ik veel observeren en jouw bewegingspatronen leren kennen. De moeilijkheidsgraad van de oefeningen zal ik altijd aanpassen aan jouw niveau. Daarom maakt het niet uit welke achtergrond jij hebt, maar is mijn observatie en onze communicatie de basis voor een ontzettend toffe tijd bij ons!

Ik heb een onregelmatig rooster? Mag ik per week kijken wanneer ik ga trainen?

Dit is dus wat de trainingen zo toegankelijk maakt voor drukke agenda’s. Door in de app een abbonement te kopen van 1,2 of 3 keer sporten per week krijg jij elke maand credits die jij zelf mag inplannen. Welke training jij aan wilt sluiten bepaal jij zelf!

Heb je een drukke maand en kun je niet al de credits gebruiken? geen probleem, ze blijven nog 4 weken extra lang geldig. Hierdoor kun jij de maand erna wanneer je dat wilt paar trainingen extra pakken. 

Wel is consistentie The Key! Dus zal ik altijd aanmoedigen om elke week in een vast ritme te komen. 

 

Over mij

Al van jongs af aan is sporten een belangrijk onderdeel van mijn leven. Van turnen, roeien, crossfit en hardlopen. Ik heb mogen ervaren dat wanneer jij consistentie hebt in jouw sport, doelen behaalt en plezier hebt in wat je doet, sporten veel energie geeft en jou zelfverzekerder maakt in het leven. Ook het contact met de ander speelt hierin een belangrijke rol. Sport geeft je de kans om te verbinden, met jezelf en de ander. Vanuit deze kernwaarden ben ik “The Movement” gestart en zal ik jou met mijn enthousiasme begeleiden.

Als gecertificeerde Personal Trainer zal ik jouw kwaliteit van bewegen altijd voorop zetten.

Opleiding

Personal Trainer / Milo Education.

Powermama / Training en coaching tijdens en na de zwangerschap.

Instagram

The movement